Wednesday, June 6, 2012

About TWIN LOVELY

 Kali ni ahkak nak share tentang kecantikan... ada satu produk aku nak ajak main teka-teki ngan korang.. hahaha.. aku biasalah kan.. kalau ada je benda yang aku rasa mcm 'eh best rupanya benda nie'.. mesti nak gedik-gedik bagi semorang tau..


Ok first sekali, entry aku bukan entry nak promote... tapi nak share produk apa yang aku pakai... (buat masa ni) hahaha...
 Skincares that cares for yor skin

Rangkaian produk penjagaan kulit terbaru tanpa pengelupasan yang membantu merawat semua masalah kulit termasuk kulit berjerawat,berjeragat,berminyak,kering atau kusam.

Produk TWIN LOVELY tidak mengandungi bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone,tretinoin,merkuri,steroid atau hormon sintetik. Ianya berasaskan bahan semulajadi seperti ekstrak bunga melur,madu kelulut dan kunyit. Dengan penggunaan yang berterusan,perubahan terhadap kulit boleh dilihat dalam masa kurang daripada 7 hari.

Secara amnya,rangkaian produk TWIN LOVELY akan membantu memberi kesan pencerahan yang drastik tanpa pengelupasan, mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik hitam dan putih, pigmentasi dan kedutan, merawat jerawat dan jeragat, memberi kesan keanjalan yang maksimum dan menunda proses penuaan. Kulit anda akan kelihatan lebih putih, halus, gebu dan lebih bersinar dan berseri.

Sesuai untuk semua jenis kulit.
Sesuai untuk lelaku dan perempuan.
Sesuai untuk semua peringkat umur. 

stay tune...nanti aku update harga & tentang produk :)  eh ikut tahap kerajinan lah yer.


For more inquiry, please contact me at 013-9128666

No comments:

Post a Comment